Skip to content

Inspiratie nodig voor je communicatie? Schrijf je in voor onze GRATIS NEWSLETTER. Geen spam of wollige blabla. Alleen direct toepasbare tips.

Workshop: Een Gevuld Social Mediaplan In één Dag

Workshop: een gevuld social mediaplan in één dag

Workshop: een gevuld social mediaplan in één dag | Maak een doordacht, gevarieerd en slim social mediaplan in één dag. Inclusief template, demonstratie ChatGPT en heerlijke lunch. Max. 15 deelnemers. Inclusief lunch.

Online Cursus: Marketing- & Communicatie-essentials

Online cursus: Marketing- & communicatie-essentials

Zichtbaar met je zaak in 6 weken: zet de fundamenten van ál je communicatie recht en evolueer van handen in het haar 🥴 naar handjes in de lucht 🙌

WAT-sessie: Persoonlijk En Onverbloemd Marketingadvies

WAT-sessie: persoonlijk en onverbloemd marketingadvies

Jouw communicatie onder ons vergrootglas. Dat voelt wat icky, maar het resultaat is groots. Méér zichtbaarheid en méér omzet, met een concrete to do-lijst in de hand.

Online Cursus: Website Wake-up

Online cursus: Website Wake-up

Je website stáát er, maar levert je … geen klanten op. Met Website Wake-up maak je van je website stap voor stap een klantenmagneet.

Griet Rebry

Videoles: e-mail als marketingtool

Stel newsletters op die je abonnees aanzetten om iets te DOEN: kopen, je project steunen, een klik voelen met je merk … in een uurtje leer je hoe met deze praktische videoles!

Online Teammeeting WAT - Working Apart Together

Feedbackcall bij de Essentials-cursus

Exclusieve feedbackcall voor wie de online cursus Marketing- en communicatie-essentials volgt en graag een vol uur vragen afvuurt, brainstormt of communicatie voorlegt aan een communicatieprofessional.