Skip to content

💌 Abonneer op de WAT-mail en krijg om de 14 dagen een marketingtip recht in je inbox. Zo'n tip waar je écht iets mee bent. 👌

Gratis download – 7 brainstormtechnieken die altijd werken

“Wat moet ik nú weer aan mijn volgers vertellen?”

Yes, ik wil die 7 brainstormtechnieken gratis downloaden.

Met de 7 technieken die je hier gratis downloadt, krijgt je brein een kickstart. Elke keer opnieuw!

Wij zijn drie copywriters, en dus gepokt en gemazeld in het bedenken van onderwerpen. Onze 7 beste technieken om op iets te komen hebben we gebundeld in één handige gratis download. 

Zo slaag je erin om telkens weer onderwerpen te vinden voor je blog, socials en nieuwsbrieven. Onderwerpen die zo tof zijn, dat je volgers klanten worden. En je klanten fans. 💪

Download die 7 technieken en je krijgt voortaan om de veertien dagen een concrete communicatie- of marketingtip in je mailbox.

Ondernemer Ruben werd er héél enthousiast van 🤗

Ik heb jullie tips direct geprint om op mijn bureau omhoog te hangen 🙂

Je bent officieel een WATje

Want zo noemen we op liefdevolle wijze onze volgers, cursisten, abonnees en workshoppers. 😄 Maar even serieus: Working Apart, maar toch Together is echt de max. We werken elk hard aan onze ondernemingen, maar zijn er toch voor elkaar met raad en daad.

Als je deze freebie hebt gedownload, ben je vanzelf deel van onze community en ontvang je ook (ongeveer) om de veertien dagen onze drukgelezen nieuwsbrief met telkens een tip voor communicatie. Wij weten:

Jij kan je communicatie vandaag al beter maken dan gisteren. 

In onze nieuwsbrief delen we daarvoor duidelijke, concrete tips en technieken die we zelf in de praktijk toepassen en waarvan we weten dat ze werken. Ook jij kan er direct mee aan de slag. 💪

Ik heb veel ‘marketinggoeroes’ ontvolgd omdat ik er onrustig door word en het me bijgevolg niet productief maakt. Jullie komen tenminste met concrete tips! Ik denk aan jullie als ik op Instagram post 🙂

Valerie Hudders - Klein geluk in handgemaakte sieraden, upcycled hoepels & meer.

Deze mail makes my heart go *cheerleader floshkes*!

 

Otis Weewauters

Altijd fijn om jullie nieuwsbrief te lezen!

Jenneke Van Cromphaut - oprichter en bezieler

Ik las net weer jullie nieuwsbrief en zit helemaal op jullie lijn wat ‘flauwe mopjes’ betreft. Alé, goeie mopjes dus 🤭Een plezier om jullie te lezen en te volgen. En dan is het nog interessant ook!

Hannie Van den Bilcke - Freelance Communicatiespecialist

Toptip weeral in jullie nieuwsbrief! 

Ellen Jansegers

Yes, dit!! Helemaal fan van dit idee.
Alweer bedankt voor die extra dosis inspiratie!!
Grote fan van jullie en jullie good vibes.

Mart Hertecant, freelance virtual assistant

Ik besef hoe belangrijk marketing is voor mijn zaak, maar ik ben er echt niet graag mee bezig. WAT wijst me op de belangrijkste aandachtspunten, en dat is goud waard.

Elleke Vaningelgem

Eén brok energie en inspiratie: dat stralen deze dames uit in hun inhoudelijk relevante nieuwsbrieven telkens met een luchtige kwinkslag geschreven. Ik word er altijd vrolijk van! Het wakkert mijn ondernemings-goesting aan.

Matthea Belis

Heel leuke mailtjes met véél tips die jullie sturen. Super leuk wat jullie doen!

Karlijn Vanaerde

De tips en technieken uit onze nieuwsbrief?

Pas ze toe en

👉 je zwoegt niet meer op Insta, Facebook of je webteksten.

👉 je weet welk soort communicatie nu écht resultaten oplevert. Zonder poespas.

👉 je potentiële klanten en toekomstige medewerkers kijken niet aan tegen trieste leegte op je communicatiekanalen en website.

👉 je blijft steeds top of mind bij (toekomstige) klanten omdat ze je consistent op een toffe manier zien passeren.

👉 je bereikt véél meer klanten met communicatie die bij jou en je merk past.

Ik geniet van jullie posts en nieuwsbrieven.
Ik word blij van zoveel inspiratie met zoveel vrolijkheid gebracht.

Matthea Belis – gezinstherapeut
& abonnee WAT-nieuwsbrief

“Maar ik heb geen tijd…

Wel, da’s goed nieuws, want zo’n nieuwsbrief lezen duurt maar een minuutje. De tips consistent toepassen levert je forever véél meer zichtbaarheid op bij je klanten. Reken zelf maar uit 🤗.

… en ik communiceer écht niet graag”

Snappen we! En het is essentieel dat je kan ondernemen of freelancen op een manier die bij je past.

Bovendien: geforceerd communiceren op social media of er uuuuurenlang mee bezig zijn zonder dat het ooit echt iets tastbaars oplevert? Daar wordt niemand blij van, toch? En toch besef je als ondernemer dat goede communicatie naar klanten cruciaal is voor je succes …

We reiken je dus om de twee weken concreet advies aan om op je eigen manier je boodschap tot bij je ideale klant te krijgen. Met handige tips om je communicatie morgen al beter te maken dan vandaag. 🤩

Hé ondernemer, je bent niet alleen

WAT staat voor Working Apart Together. Wij zijn Karlien De Vrieze, Griet Rebry en Linde Jacobs. Drie freelance copywriters die al jaren de communicatie en marketing verzorgen voor een waaier aan klanten.

Wij doen al van bij het begin aan working apart together: elk onze eigen onderneming runnen, maar wél met elkaar als constant klankbord/hulplijn/backup.

WAT-team: Linde Jacobs, Griet Rebry, Karlien De Vrieze

Wij merken: ondernemers groeien sneller en beter als ze elkaar helpen en we vinden dat geen enkele ondernemer er alleen voor hoeft te staan.

Doe jij je job supergraag, maar mis je soms een collega om eens mee te overleggen? Wil je graag horen hoe anderen het doen? Of kan je communicatiecollega’s-op-afstand gebruiken aan wie je iets kan vragen, gewoon om zeker te zijn?

Ook dat is WAT. 🤗

👉 Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en feel free om op reply te klikken en ons gewoon je vraag te stellen. We zijn hier. En we antwoorden.

You’ve got this 💪

Andere posts