Skip to content

💌 Abonneer op de WAT-mail en krijg om de 14 dagen een marketingtip recht in je inbox. Zo'n tip waar je écht iets mee bent. 👌

Gratis download – Kant-en-klare tekstjes voor op je eindejaarskaartjes 🎁

Kerstkaartjes sturen, wordt dat nog gedaan?

Wij zeggen: jazeker! Want feestelijke eindejaarskaartjes sturen is niet alleen leuk, het is ook nuttig. En wel om dezelfde reden als posten op sociale media: je herinnert mensen aan je bedrijf zonder dat er een sales-boodschap aan verbonden is. 

En wanneer je klanten dan hun planning maken voor 2024, denken ze sneller aan jou – die van dat sympathieke kaartje.

Easy eindejaarskaartjes versturen in 3 stappen: 

Kies een vrolijke foto van jezelf, je team of je aanbod (zeker als je pakweg blitse boeketten maakt of feestelijke gin stookt).

Upload de foto op de site van een fotoprintservice naar keuze.

Schrijf een tof tekstje – zonder sales! Bedank je klanten voor de leuke samenwerking of stuur gewoon feestelijke Season’s Greetings.

🎁 Wij schreven voor jou een resem eindejaarsboodschappen die je zo kan copy-pasten.

Downlo-ho-ho ze hier!

Heb je iets meer budget? Laat een vormgever een ontwerp maken op maat van jouw bedrijf. Hoe meer je kaartje je typische stijl uitstraalt, hoe beter. 

Denk je: jaaaa, allemaal goed en wel, maar ik heb geen goede foto’s … 

Koop dan originele kaartjes van je dichtstbijzijnde lokale maker en zet er met de hand je boodschap op. Twee rendieren in één klap! 🦌🦌

O ja, en geen zorgen als je niet van al je connecties een fysiek adres hebt. Met digitale wensen scoor je ook. Als ze maar persoonlijk zijn!

Meer leren over marketing & communicatie?

In onze online cursus Marketing- en communicatie-essentials leer je hoe je met kennis van zaken en meer zelfvertrouwen je onderneming onder de aandacht brengt. Met een contentplan-template, checklists en handige stappenplannen.

Meer over de cursus

Beeld: Annie Spratt – Unsplash

Andere posts