Skip to content

💌 Abonneer op de WAT-mail en krijg om de 14 dagen een marketingtip recht in je inbox. Zo'n tip waar je écht iets mee bent. 👌

Op social media als ondernemer: 5 vaakst gestelde vragen

In deze bonusaflevering beantwoorden we de 5 vaakst gestelde vragen over sociale media, zoals we ze live hoorden in de laatste edities van onze workshop voor ondernemers ‘Een gevuld social mediaplan in één dag‘.

Tromgeroffel, want dit zijn de vragen die aan bod komen:

4’15” Ik haat socials, wat nu?
12’55” Ik heb drie verschillende doelgroepen. Hoe pak ik dat aan?
16’45” Ik krijg weinig tot geen likes of reacties. Dus ik stop dan maar…
23’03” Moet ik op TikTok? Of zou ik beter eens werk maken van LinkedIn?
27’02” Hoe vaak moet ik posten?

We beloofden de link naar de pepblog Weerstand tegen posten op socials? Lees dan dit. Je krijgt er vijf handige basisgedachten die mega van pas komen als je socials haat.

Verder vroegen we ons af: maken we eens aflevering over emailmarketing?(oftewel: Nieuwsbrieven: waarom zou je, hoe pak je het aan, wat stuur je naar je volgers) Stuur ons een mailtje via hallo@ditiswat.be als je dat een goed idee vindt.

En in het thema ‘varia’ kom je te weten welke stem nog steeds door de Colruyt klinkt als je op de wijnknop drukt (inclusief selfie-challenge), je hoort het verhaal van Griets kinderhand en je hoort ook waarom wij ‘fok (of faq) de algoritmen’ zeggen.

Info over die workshop Een social mediaplan in één dag vind je hier. Inschrijven kan nog als je snel bent.

Mail of DM ons je vragen over socials, marketing en communicatie. Want in de volgende afleveringen komt er telkens een vraag van een WATje aan bod. 🤩 Sowieso sturen we je ook hoogstpersoonlijk een antwoord toe.

Andere posts